turnaj pripravky 160903Dnes, v sobotu 3. září 2016, se TJ Spartak Strašice stala pořadatelem Turnaje mladších přípravek. Krom našeho týmu mladší přípravky se této akce účastní družstva TJ Hrádek, FC Mirošov, TJ Sokol Dobřív, TJ Čechie Příkosice o. s., FK Kohouti Rokycany "C" a TJ Holoubkov.

Počasí nám přeje a v 9 hodin vše vypuká. Na hřišti Spartaku jsou připraveny 2 hrací plochy, na kterých se během hrací doby 1x15 minut snaží jednotlivá mužstva (4 + 1) překonat soupeřův tým. S větším či menším úspěchem. Ale bojují, bojují všichni. Děti, aby ten jejich tým byl tím nejlepším, trenéři, aby z dětí dostali to, co je během tréninku učí. No, někteří z trenérů asi zítra nepromluví ;-) . A v neposlední řadě jsou bojovníky i rodiče, aby podpořili své drahé ratolesti.

V závěrečném bilancování sil se snaha jednotlivých mužstev vyplatila následovně:

1. místo TJ Holoubkov
2. místo TJ Hrádek
3. místo TJ Sokol Dobřív
4. místo TJ Čechie Příkosice o. s.
5. místo FC Mirošov
6. místo TJ Spartak Strašice
7. místo FK Kohouti Rokycany "C"

Děti změřily své síly s ostatními, ale hlavně si zahrály fotbal. Díky pořadateli za organizaci akce, trenérům za trpělivost.

Další kola podzimní části těchto turnajů, jež jsou zaštiťované OFS Rokycany a kterých se zúčastní i náš tým mladší přípravky, se budou konat v sobotu 1. 10. 2016 v Holoubkově a v neděli 30. 10. 2016 v obci Břasy od 9. hodiny. A tak, kdo chcete a máte chuť, přijeďte podpořit naše malé fotbalisty.

Fotografie z turnaje si můžete prohlédnout v galerii.

logo strasice       logo nsa       logo plzensky kraj       logo swietelsky       logo dezort       logo strasice
Obec Strašice   Národní sportovní agentura   Plzeňský kraj   SWIETELSKY stavební s.r.o.   DEZORT KOVOVÝROBA s.r.o.   Služby obce Strašice s.r.o.
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com