detske sporty kopana 230508V pondělí 8. 5. 2023 od 10:00 h do 16:00 h probíhala v areálu TJ Spartak na 4 hřištích fotbalová utkání malých fotbalistů. O organizaci celé akce se staralo 31 organizátorů a rozhodčích z členů TJ Spartak.

Turnaje mladších (U9) a starších (U11) přípravek v kopané se zúčastnilo 22 mužstev z Plzeňského kraje (226 hráčů a 40 trenérů).

V každé fotbalové kategorii byla 3 nejlepší družstva odměněna poháry. Nejlepší brankář, střelec a hráč získali sošky. Každé fotbalové mužstvo obdrželo diplom s umístěním a všichni malí fotbalisté obdrželi 4 ks cukrovinek jako odměnu za účast na turnaji.

Po celý turnaj měli děti a trenéři k dispozici zdarma pití, ovoce a také pochutiny, které napekli rodiče ze Strašic. Akci, po celý soutěžní den, přihlíželo celkem 310 diváků - z řad rodičů, příbuzných a známých.

detske sporty tenis 230508Tenisového turnaje, který se konal souběžně s fotbalovou částí, se zúčastnilo 7 dětí, převážně ze Strašic. Tenisová klání se odehrávala na 2 tenisových kurtech TJ Spartak. Všichni malí tenisté byli za účast a své sportovní výkony odměněni medailemi a cukrovinkami.

Výsledky nejsou důležité, hlavní je, že se akce zdařila a že se všem turnaj velice líbil, za velmi hojné účasti jak sportovců, tak přihlížejících diváků.

 

Malou fotogalerii z akce si můžete prohlédnout zde.

logo strasice       logo nsa       logo plzensky kraj       logo swietelsky       logo dezort       logo strasice
Obec Strašice   Národní sportovní agentura   Plzeňský kraj   SWIETELSKY stavební s.r.o.   DEZORT KOVOVÝROBA s.r.o.   Služby obce Strašice s.r.o.
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com