t240508 001Po roce byl opět čas uspořádat tradiční dětský turnaj v tenise. Letošní ročník turnaje byl už šestým v pořadí, který náš oddíl pořádal.

Dle rodičů a dětských účastníků je tento turnaj velice oblíbený. Je tam velice přátelská a kamarádská nálada a po skončení hlavní části turnaje dojde ještě k opékání špekáčků. Celkově se celý den nese v duchu krásného sportovního zážitku.

A nyní něco málo k malým tenistům a tenistkám. Po opečení již zmiňovaných špekáčků došlo ještě na dětskou výzvu… ať si jdou rodiče s nimi zahrát na kurt😉. Což se rodičům docela líbilo.

Turnaje se zúčastnilo 5 dětí + jeden ještě maličký, ale začínající tenista Kristián Filip. Aktéři: Elča Hrušková, Verča Prokůpková, Miki Filip, Žanda Marešová, Natka Marešová.

Bylo odehráno celkem 10 zápasů ve stylu „každý s každým“ a poté z toho vzešel vítěz celého turnaje, kterým se stal Miki Filip.

1. Miki Filip
2. Natka Marešová
3. Verča Prokůpková
4. Elča Hrušková
5. Žanda Marešová

Při zahájení našeho turnaje byl přítomen předseda TJ Spartaku Strašice pan Štych, který dětem řekl několik slov na úvod a popřál jim hodně štěstí při hře. Při vyhodnocení turnaje předal dětem ceny, medaile a několik sladkostí, které věnoval TJ Spartak Strašice.

t240508 003     t240508 002     t240508 004

Chtěl bych touto cestou také poděkovat několika maminkám, které zajišťovaly občerstvení na celé akci (fotbal/tenis). Že zajistily ovoce, sladké i slané pochutiny i pro naše malé tenisty a tenistky. Díky děvčata!!!

Velké díky patří taktéž Jirkovi Hruškovi a Michalovi Filipovi za pomoc při přípravě celého turnaje. Díky.

Předseda oddílu tenisu Pavel Studnička

  

logo strasice       logo nsa       logo plzensky kraj       logo swietelsky       logo dezort       logo strasice
Obec Strašice   Národní sportovní agentura   Plzeňský kraj   SWIETELSKY stavební s.r.o.   DEZORT KOVOVÝROBA s.r.o.   Služby obce Strašice s.r.o.
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com